Teatteri kolme korppia: Kaksi pelleä

PELLE PELOTON JA PELLE PELOKAS KIERTÄVÄT TAAS KEVÄÄLLÄ PÄIVÄKODEISSA JA KOULUISSA

Sisällön kuvaus: TEATTERI KOLME KORPPIA esittää hauskan, värikkään, mukaansatempaavan ja interaktiivisen esityksen KAKSI PELLEÄ. Esityksessä kaksi pelleä kohtaavat ja kaikenlaisen hauskanpidon lomassa he huomaavat mm. että ystävyys on tärkeää, kiusaaminen on tyhmää, liikenteessä kannattaa olla varovainen.

Lasten rakastamaa interaktiivista Kaksi Pelleä-esitystä on aiemmin esitetty ympäri Suomea ensimmäisen kerran jo vuonna 2001. On esiinnytty laivoilla, Virossa, Unkarissa, Puolassa, Espanjassa.

Kaksi Pelleä on kiertänyt kouluissa ja päiväkodeissa Uudeltamaalta Lappiin asti sekä myös kesätapahtumissa: viimeksi kesällä 2017 mm. Kotkan Meripäivillä, Mikkelin Hulivilikarnevaaleilla, Powerparkissa ym.

Toteuttaja: Teatteri Kolme Korppia

Kohderyhmä: varhaiskasvatus, esiopetus, 1.-6.-luokka

Tila: Tilaajan omat tilat. Esitys on mahdollista esittää sekä pienessä päiväkodissa tai luokkahuoneessa että suuressa teatteri/liikuntasalissa. Esitystä on esitetty mm. pienissä päiväkodeissa, 25 oppilaan kyläkouluissa, 500 katsojan teatterisaleissa. Ryhmällä on mukana oma tarvittava tekniikka.

Osallistujamäärä: riippuen tilasta

Kesto: 40 min.

Ajankohta: kevät 2018

Hinta: 580 € alv.0%, useampi esitys sopimuksen mukaan

Tilaaminen: puhelimitse tai sähköpostitse

Yhteystiedot: p. 040 937 0199, kolme.korppia@gmail.com

Asiasanat: draama, teatteri, esitys, heinävesi, joroinen, leppävirta, pieksämäki, varkaus, varhaiskasvatus, esiopetus, 1-luokka, 2-luokka, 3-luokka, 4-luokka, 5-luokka, 6-luokka

Laaja-alainen osaaminen: Ajattelu ja oppimaan oppiminen, Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu, Itsestä huolehtiminen ja arjen taidot, Monilukutaito, Osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen