TOTEM-teatteri: Lammassaaressa – komedia käyttäytymissäännöistä

§ 1 Miksi sääntöjä on?

§ 2 Kuka säännöt laatii?

§ 3 Mihin sääntöjä tarvitaan?

Sisällön kuvaus: Lammassaaressa käsittelee perheen kesälomaviikon kehyksessä sääntöjä. Miksi sääntöjä on? Miten säännöt liittyvät sekä yksilön vapauteen, että toisten kunnioittamiseen? Entä mikä on kiellon ja halun välinen suhde? Tuomas Timosen kirjoittama ja ohjaama esitys tarkastelee näitä kysymyksiä sääntöjä rikkovan komedian keinoin.

Joka esityksen päätteeksi pidetään yleisökeskustelu ja kaikki esityksen tilanneet koulut saavat tehtävämateriaalit sekä nopeimmat myös työpajat.

Lue lisää esitteestä: Lammassaaressa

Toteuttaja: TOTEM-teatteri

Kohderyhmä: 1. – 6.luokka / Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Pieksämäki, Varkaus

Tila: Esitystilaksi käy koulun liikuntasali tai vastaava iso tila. Lattiatilaa tarvitaan noin 6x6m, loppuosa on katsomoa. Lisäksi tarvitaan voimavirtaa (16/32A). TOTEM-teatteri vastaa kaikesta esityksen vaatimasta tekniikasta.

Osallistujamäärä: 20-200

Kesto: 45 min + n. 10 min mittainen loppukeskustelu

Ajankohta: Esitys on tilattavissa keväällä 29.5.2019 saakka.

Hinta: Esityksen hinta on 660 € yksi näytös tai 1200 € kaksi peräkkäistä näytöstä. Esitykseen liittyy nopeimmille tilaajille myös mahdollisuus maksuttomiin työpajoihin (3 kpl/näytös).

Esitykseen liittyvät oleellisena osana myös sähköisessä muodossa olevat maksuttomat tehtävämateriaalit sekä työpaja, jota on mahdollisuus tilata maks. 25 oppilaan ryhmille.
Maksuttomia työpajoja voimme tarjota 3kpl/näytös!

Tilaaminen: puhelimitse tai sähköpostitse n. 1 kuukausi ennen tilaisuutta. Toimi nopeasti ja tee tilaus, sillä näytöksiä ja työpajoja on rajallisesti tarjolla!

Yhteystiedot: Tiina Piispa, tuottaja, Producent, p. 050 547 0047, tuottaja@totemteatteri.com
www.totemteatteri.com

Asiasanat: teatteri, esitys, työpaja, verkkomateriaali, heinävesi, joroinen, leppävirta, pieksämäki, varkaus, 1-luokka, 2-luokka, 3-luokka, 4-luokka, 5-luokka, 6-luokka

Laaja-alainen osaaminen: Ajattelu ja oppimaan oppiminen, Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu,  Monilukutaito, Osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen