AEIOU: Masussa

Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU tuo yhteistyössä Lastenkulttuurikeskus Verson kanssa Masussa-esityksen alueen kyliin marraskuussa 2018. Kiertuetta tukee Taiteen edistämiskeskus.

Photo: Matej Povse

Esitys:

Masussa on tarina yhdeksästä kuukaudesta. Esitys kuvaa sikiön elämää kohdussa solusta vauvaksi mikroskooppiperspektiivistä hullutteleviin unikuviin. Vauvan havaintoja, reaktioita ja unelmia kuvataan värikkäästi nukketeatterin keinoin. Aihe on pikkulapsille tuttu. Lapset ovat kiinnostuneita omasta syntymästään ja perheisiin syntyy uusia sisaruksia. Masussa on musiikin siivittämä, sanaton esineteatteri-, käsi- ja sauvanukketeatteriesitys. Visuaalisena inspiraationa toimii Joan Miro. Masussa on suunnattu vauvoille ja taaperoille, mutta esityksen parissa viihtyvät myös 3-6 -vuotiaat lapset. Masussa on viimeinen osa Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU:n kolmen kehoteemaisen esityksen sarjaa.

Lisätietoja AEIOU:n verkkosivulla

Miten mukaan?

Lastenkulttuurikeskus Verso aikatauluttaa kiertueen yhdessä varhaiskasvatuksen kanssa. Otamme yhteyttä!

Esityspaikat:

Pieksämäki: Nenonpelto, Virtasalmi, Jäppilä / Savonlinna: Savonranta, Punkaharju, Kerimäki, Anttola / Leppävirta: Oravikoski, Paukarlahti, Timola, Sorsakoski / Joroinen: Kuvansi ja kirkonkylä / Juva: Sampola / Rantasalmi / Heinävesi / Hirvensalmi: Vuoropäiväkoti Omppu