Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU

Sisällön kuvaus: Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU on kiertueteatteri, joka on toiminut Sloveniassa vuodesta 2010 ja Suomessa 2013 alkaen. Esitykset ja työpajatoiminta pyörivät yhtaikaisesti molemmissa maissa. AEIOU on palkittu Slovenian Nukketeatteripalkinnolla 2013 ja 2015. AEIOU-työryhmä koostuu teatterin, kuvataiteen ja taidekasvatuksen ammattilaisista.

AEIOU tekee värikästä teatteria – taidetta pilke silmäkulmassa. Esitykset tarjoavat pikkulapsille myönteisiä ja kehitystä tukevia virikkeitä. Ne edustavat osallistavaa, kehollista, kuvallista ja esineteatteria. AEIOU-esitykset ovat vauvoille ja taaperoille, mutta sopivat hyvin myös 4-8 -vuotiaille lapsille.

Toteuttaja: Vauva- ja taaperoteatteri AEIOU

Kohderyhmä: ikäsuositukset esityksestä riippuen 0-8v. / Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Varkaus

Kuva: Matej Povse

Tila: tilaajan omat tilat.

Osallistujamäärä: esityksestä ja tilasta riippuen max. 25-50 lasta/esitys

Kesto: esitysten kestot n. 30-40 min.

Esitys- ja hintatiedustelut: Katja Kähkönen, p. 0407296654, info@aeiou.si

Lisätietoja:
www.aeiou.si/fi
www.facebook.com/vauvajataaperoteatteriaeiou
www.facebook.com/pages/A-E-I-O-U-Gledališče-za-dojenčke-in-malčke/129699647078120

YHTEISTYÖKUMPPANIT
AEIOU:n yhteistyökumppaneita ovat Slovenian nykytaiteen museo MSUM + MG, Ljubljanan tanssiteatteri PTL, Ljubljanan Lasten ja taiteiden talo, Lastenkulttuurikeskus Verso ja Tampereen kulttuuripalvelut. AEIOU:n toimintaa ovat rahoittaneet Suomen Kulttuurirahaston Etelä-Savon rahasto, Etelä-Savon taidetoimikunta, Pyynikin kesäteatterisäätiö, Tiina ja Antti Herlinin säätiö, Olvi-säätiö, Ljubljanan sivistystoimi ja Slovenian kulttuuriministeriö.

Asiasanat: esitys, teatteri, nukketeatteri, esineteatteri, biologia, näyttely, leikki, heinävesi, joroinen, leppävirta, varkaus, varhaiskasvatus, esiopetus, 1-luokka, 2-luokka

Laaja-alainen osaaminen: Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu, Itsestä huolehtiminen ja arjen taidot, Osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen