Lastenkulttuurikeskus Verson työpajat ja koulutukset

Sisällön kuvaus: Tilaajan toiveiden mukaan eri taiteenalojen työpajoja varhaiskasvatusryhmille ja koululuokille tai koulutuksia opetushenkilökunnalle.

Mahdollisuus tilata myös lisätunteja Lastenkulttuurikeskus Verson Kulttuuriketjun perustason sisältöihin (Tunteiden Tuuli, Tartu taiteeseen ja Satusalkkuseikkailu).

Toteuttaja: Lastenkulttuurikeskus Verso

Kohderyhmä:  varhaiskasvatus, esiopetus, 1. – 9.luokka, opettajat / Heinävesi, Joroinen, Leppävirta, Varkaus

Tila: tilaajan omat tilat työpajan sisällön mukaan. Kuva- ja sanataiteelle sopivat luokkatilat. Liikunta/tanssi-, draama- ja musiikkituokiot toteutuvat parhaiten salissa tms. tilassa, jossa on mahdollisuus liikkua vapaasti.

Osallistujamäärä: sopimuksen mukaan

Kesto: sopimuksen mukaan, alkaen 30 min.

Ajankohta: saatavilla koko lukuvuoden

Hinnat: katso Verson hinnasto

Ilmoittautuminen/varaaminen: n. 1kk ennen tilaisuutta

Yhteystiedot: Lastenkulttuurikeskus Verso, julia.vatanen@varkaus.fi, p. 044 444 2457

Asiasanat: monitaide, draama, musiikki, tanssi, sanataide, nukketeatteri, kuvataide, kädentaidot, klovneria, työpaja, koulutus, heinävesi, joroinen, leppävirta, pieksämäki, varkaus, varhaiskasvatus, esiopetus, 1-luokka, 2-luokka, 3-luokka, 4-luokka, 5-luokka, 6-luokka, 7-luokka, 8-luokka, 9-luokka, opettajat

Laaja-alainen osaaminen: Ajattelu ja oppimaan oppiminen, Kulttuurinen osaaminen, vuorovaikutus ja ilmaisu, Itsestä huolehtiminen ja arjen taidot, Monilukutaito, Tieto- ja viestintäteknologinen osaaminen, Työelämätaidot ja yrittäjyys, Osallistuminen, vaikuttaminen ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen