Kilpailut

My Rights, My Voice -videokilpailu lapsille ja nuorille / haku 31.10. 
My Rights, My Voice on 10-17 –vuotiaille lapsille ja nuorille suunnattu video-/taidekilpailu, jolla pyritään edistämään lasten ja nuorten tietämystä ja näkemystä lasten oikeuksista ja niiden toteutumisesta. Teemat on valikoitu EU:n lasten oikeuksien strategian, Euroopan neuvoston lapsen oikeuksien strategian (2019-2021), sekä YK:n lapsen oikeuksien yleissopimuksen pohjalta.
Lapset ja nuoret voivat osallistua kilpailuun suoraan (ei siis edellytä esim. koulun kautta tapahtuvaa koordinaatiota) joko yksin, ryhmässä tai koulun/yhteisön kautta, lähettämällä 15.10. mennessä max 2 min. ja 20 sek. pituinen video hakemuslomakkeineen täältä löytyvien ohjeiden mukaisesti.
Järjestäjätahoista ja muista kumppaneista koostuvan juryn valikoimat voittajavideot palkitaan ”pienellä palkinnolla” (small prize) ja julkaistaan myöhemmin syksyllä järjestettävässä virtuaalisessa palkintoseremoniassa. Voittajavideot tai niiden osat viedään EU:n Euroopan neuvosto –edustuston www-sivuille.

Kaikki kuvaa-elokuvakilpailu 8-19-vuotiaille helmi-maaliskuussa

Lasten ja nuorten valtakunnallinen sarjakuvakilpailu vuosittain helmi-huhtikuussa

Kulttuuriympäristön tekijät vuosittain syksyisin

Onko sinulla tiedossasi kouluille tai varhaiskasvatukseen suunnattu kulttuuriaiheinen kilpailu, jota ei näy täällä? Ota yhteyttä Lastenkiulttuurikeskus Versoon julia.vatanen@varkaus.fi