Konserttikeskukselta jazzia ja muita etäkonsertteja keväälle

Huhtikuun lopulla 30.4. vietetään vuosittain kansainvälistä jazz-päivää! Sen kunniaksi Konserttikeskus ja Umo Helsinki tarjoavat yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille mahdollisuuden Jazztastingiin etäyhteyksin. Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus saada big band vieraaksi kouluun mihin päin Suomea vaan!

UMO Helsinki Jazz Orchestran Jazztastingissä makustellaan sinisiä säveliä, ällömakeaa groovea ja karvaita klassikoita! Jazzpoliisiin et näissä pippaloissa törmää, joten kaikki voivat maistella jatsia omalla tavalla, enemmän tai vähemmän asiantuntevasti.

Kutsu siis big band teille etävierailulle, koko orkesterin saa nyt Konserttikeskuksen kautta kvintetti-hinnalla.

Etäkonserttipakettiin kuuluu tietysti myös oheismateriaalia! Mahdollisuus myös Kysy esiintyjältä -osioon, jossa oppilaat pääsevät keskustelemaan muusikoiden kanssa etäyhteyden välityksellä.

Lisätietoja: konserttikeskus.fi/konsertti/umohelsinkijazztastingetakonsertti

UMO Helsinki Jazz Orchestra -soittajat

Konserttikeskus on nyt reilu vuoden toteuttanut etäkonsertteja erilaisin formaatein ja tämän kevään ohjelmakohtaisten teemaviikkojen lisäksi loppukevään ajan on nyt tilattavissa koko etäkonserttikattaus! Käypäs tsekkaamassa  koko tarjonta Konserttikeskuksen uusituilta nettisivuilta osoitteesta: konserttikeskus.fi/etakonsertit/

P.S. Kesäksi on tulossa erityinen pihakonserttitarjotin päiväkoteihin! Tämä julkaistaan toukokuun alkupuolella.